Preferințele turiștilor români la All Inclusive

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Preferințele turiștilor români la All Inclusive

 

Românii care merg la hotelurile all inclusive pe litoralul românesc au la dispoziție, în medie, 2 kilograme de mâncare pe zi, iar felurile preferate de aceștia sunt sărmăluțele, frigăruile și plăcintele dobrogene, potrivit unui studiu al Mareea, turoperatorul principal pentru litoralul românesc, cu un număr de peste 100.000 de turiști pe an. Agenția operează și complexul all inclusive Mercur Minerva - family club 3* din stațiunea Mamaia.

Românii sunt din ce în ce mai atrași de serviciile all inclusive de pe litoralul autohton. Creșterea numărului de locuri alocate de hotelierii români, care s-au adaptat cererii din ce în ce mai crescute pentru acest tip de produs turistic s-a petrecut într-un ritm accelerat, ca urmare a semnalelor și solicitărilor primite de la agențiile touroperatoare.

Astfel, dacă acum 2 ani, erau disponibile aproximativ 1.500 de locuri în hotelurile all inclusive de 3 și 4 stele de pe litoralul românesc, anul acesta numărul s-a triplat.

“Creșterea cererilor pentru servicii all inclusive pentru litoralul românesc, de la an la an, are ca singura explicație satisfacția evidentă a turiștilor români, care știu că pot beneficia de servicii de acest tip, la același nivel sau chiar mai bun decât cele externe. În plus, din ce în ce mai mulți turiști realizează că serviciile all inclusive au și marea calitate de a securiza bugetele alocate vacanțelor. Turiștii care au ales și aleg în acest an serviciile de acest tip, sunt de regulă, din categoria celor care obișnuiau să meargă în anii trecuți în Bulgaria și Grecia", a declarat Marius Usturoiu, directorul general al agenției Mareea.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Preferințele turiștilor români la All Inclusive