Hotelierii vor sa infiinteze un serviciu privat de salvamar

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelierii vor sa infiinteze un serviciu privat de salvamar

 

Nemultumiti de absenta salvamarilor pe litoral, care pune in pericol vietile celor aproape 2 milioane de turisti prezenti in fiecare an la mare, hotelierii de pe litoral vor sa dezvolte un serviciu propriu de salvare, dar cer statului deducerea cheltuielilor cu salariile salvamarilor, potrivit FPTR.

Hotelierii de pe litoral sunt nemultumiti ca autoritatile locale nu au reusit pana acum sa asigure prezenta unor salvamari in statiunile de la malul marii. Ei spun ca salvamarii lipsesc de pe jumatate din plaje, iar in rest sunt asigurati un minim de angajati din fondurile asociatiei operatorilor de plaje.

"Suntem deja la inceputul lunii iulie, iar pe jumatate din plaje turistii nu sunt supravegheati de nimeni", a declarat marti Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Operatorii de plaje spun ca vina pentru lipsa salvamarilor este a Guvernului, care a interzis in acest an printr-o hotarare ca finantarea serviciilor de salvare sa mai fie asigurata de stat, scrie Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Hotelierii vor sa infiinteze un serviciu privat de salvamar