Christian Tour: Jumatate din turistii care intra in agentii aleg sa calatoreasca cu autocarul

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Christian Tour: Jumatate din turistii care intra in agentii aleg sa calatoreasca cu autocarul


Jumatate dintre turistii care intra in agentiile de turism aleg sa calatoreasca cu autocarul, in principal din considerente financiare. Cei mai multi dintre turisti fiind tineri cu varste cuprinse intre 18-27 de ani si seniori de peste 55 de ani, potrivit oficialilor Christian Tour.

"Peste 60.000 de turisti Christian Tour aleg sa calatoreasca in fiecare an cu autocarul. Tinerii si seniorii sunt cei care prefera acest mijloc de transport. Alegerea acestora este motivata atat de considerente financiare, vacantele cu autocarul avand un pret mai redus, dar si pentru ca, o calatorie cu autocarul le ofera turistilor posibilitatea de a descoperi mai multe locuri in drumul lor catre destinatie", declara Marius Pandel, CEO-ul agentiei.

Principalele cinci destinatii favorite ale romanilor pentru vacantele cu autocarul sunt: Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului, Kusadasi sau statiunile de pe litoralul Bulgariei.

In contextul cererii mari, agentia de turism Christian Tour si-a  marit flota la 10 autocare, achizitionand in ultimii doi ani 5 autocare. Agentia intentioneaza sa isi extinda acest segment al transporturilor si vizeaza ca flota sa sa ajunga pana in 2016 la 30 de autocare.
Christian Tour a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 45 milioane euro, situandu-se pe locul 2 in topul agentiilor de turism, dupa Perfect Tour.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Christian Tour: Jumatate din turistii care intra in agentii aleg sa calatoreasca cu autocarul