DEZASTRU PE LITORAL, dupa ploile si furtunile din ultimele zile

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

DEZASTRU PE LITORAL, dupa ploile si furtunile din ultimele zile

 

Dezastru, dar de mai mica amploare, si pe litoralul nostru dupa ploile si furtunile din ultimele zile. Pe plaja, ploaia puternica si suvoaiele au sapat santuri in nisip in timp ce valurile puternice au adus din larg alge si scoici. Hotelierii si patronii restaurantelor de pe litoral spun ca pagubele sunt insemnate.


Tot litoralul a avut de suferit dupa ploile din ultimele zile. Cele mai mari probleme au fost la Mamaia, Costinesti si in zona Neptun - Olimp. Toti angajatii de la Apele Romane au fost trimisi pe teren sa igienizeze plajele si sa niveleze nisipul spulberat de furtuna.


La Costinesti, putinii turisti care asteptau imbunatatirea vremii au gasit plaja acoperita de scoici si alge urat mirositoare. Nici in statiunea Neptun plaja nu este primitoare, informeaza realitatea.net.


Pagubele dupa cele doua zile de vreme rea sunt de sute de mii de euro, pe litoral. Pe langa umbrele, sezlonguri si constructii usoare distruse de vant, fiecare hotelier sau patron de terasa a pierdut bani prin lipsa turistilor.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: turism.bzi.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri DEZASTRU PE LITORAL, dupa ploile si furtunile din ultimele zile