Cum a schimbat Petrom topul celor mai mari agentii de turism din Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum a schimbat Petrom topul celor mai mari agentii de turism din Romania

 

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si a ajuns ca in ultimii doi ani sa aiba pierderi.

Cu o crestere a afacerilor de peste 87%, Perfect Tour, firma detinuta de Corina Pacuraru, a urcat de pe locul patru pe prima pozitie in topul agentiilor de turism, cu o cifra de afaceri de 206,4 milioane de lei in 2013.

La aceasta crestere a contat si ca Perfect Tour a castigat la inceputul anului trecut cel mai mare contract al unei agentii de turism din Romania, in valoare de aproximativ 10 milioane de euro pe an, in urma caruia asigura serviciile de turism pentru OMV Petrom, dupa ce compania petroliera a lucrat cu Happy Tour in ultimii ani.

Sorin Vaduvoiu, directorul general al Perfect Tour, spune ca 2013 a fost pentru agentia pe care o conduce cel mai bun an de la infiintare. Agentia si-a extins portofoliul de clienti corporate si, totodata, a crescut cererea pentru vacante la Disneyland Paris si pentru vasele de croaziera, scrie Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cum a schimbat Petrom topul celor mai mari agentii de turism din Romania