Bibi Touring: Voucherele si canicula vor creste turismul intern

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Bibi Touring: Voucherele si canicula vor creste turismul intern

 

Turismul intern este favorizat anul acesta din mai multe puncte de vedere, printre care cele mai importante sunt voucherele de vacanta recent adoptate in Parlament si canicula care se preconizeaza in lunile de vara, considera oficialii Bibi Touring.

Potrivit Legii voucherelor de vacanta, institutiile publice, regiile autonome, societatile reglementate la care statul este actionar unic sau majoritar, societatile si companiile nationale care incadreaza personal prin incheierea unui contract individual de munca pot acorda vouchere de vacanta.

Aceste vouchere vor fi acceptate numai de structurile de primire turistice sau agentiile de turism autorizate de Ministerul Turismului si utilizate doar pentru achizitionarea de servicii turistice pe teritoriul Romaniei.

“Am crezut mereu ca acest segment (turismul intern - n.r.) va ajunge numarul unu in prioritatile guvernului iar actuala masura confirma viziunea noastra strategica. Legea voucherelor de vacanta a fost sustinuta de catre agentiile de turism de mai bine de cinci ani. Desi fusese adoptata ca Ordonanta de Guvern in 2009, impactul ei a fost foarte mic, deoarece bugetarilor li s-a taiat acest drept din cauza crizei. Ordonanta a functionat temporar, oricum, pana la adoptarea in forma finala a legii organice”, spune Adrian Voican, director general Bibi Touring.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Bibi Touring: Voucherele si canicula vor creste turismul intern