Trend de vacanta: europenii aleg vacantele in tara in detrimentul celor in strainatate

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Trend de vacanta: europenii aleg vacantele in tara in detrimentul celor in strainatate

 

Obiceiurile de turism ale romanilor s-au modificat in 2014 fata de 2013, potrivit unui studiu realizat Euromonitor si prezentat de MasterCard, care arata o crestere cu 114% a vacantelor locale ale europenilor, 1,14 miliarde de turisti preferand sa isi petreaca vacanta in propria tara, adica dublu fata de anul trecut.

Cei mai multi turisti care prefera sa isi petreaca vacanta in propria tara sunt din Franta, urmati de cei din Spania, Germania, Marea Britanie si Ucraina.

„Cu atat de multe lucruri de oferit pe care le are Europa, nu este suprinzator ca turistii aleg sa ramana in propria tara. Europenii par sa evite presupusa anxietate data de parasirea zonei de confort, si tind sa explore zonele apropiate de ei. Indiferent de cat de departe sau de aproape alegem sa ne petrecem bine-meritata vacanta, explorarea destinatiilor alese si largirea orizonturilor nu trebuie sa fie o experienta stresanta”, a declarat presedintele MasterCard Europe, Javier Perez, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Trend de vacanta: europenii aleg vacantele in tara in detrimentul celor in strainatate