Esecul lui Tender: De ce anuleaza Fly Romania 88 zboruri in perioada 1 – 15 iunie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Esecul lui Tender: De ce anuleaza Fly Romania 88 zboruri in perioada 1 – 15 iunie

 

Compania aeriana Fly Romania, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender a anulat 88 de zboruri din cele 138 programate in perioada 1-15 iunie, la doua saptamani dupa intrarea oficiala pe piata.

Lista de anulari sunt datorate “motivelor comerciale”. In limbajul companiilor aeriene, asta inseamna ca nu sunt destui pasageri pentru a justifica zborul din punct de vedere economic si compania prefera fie sa ramburseze pretul biletelor cumparate deja sau sa reruteze pasagerii pe alte companii aeriene, scrie imperatortravel.ro, care prezinta si lista zborurilor anulate.

De altfel, oficialii companiei spun ca pasagerii pot opta pentru rerutare, amanarea calatoriei sau rambursarea integrala a pretului platit. Pe site-ul companiei nu se regaseste acest anunt.
Fly Romania este un brand al Ten Airways, o companie aeriana cu capital romanesc, detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender. Compania si-a inceput activitatea in 2010. Pana in prezent, a operat in sistem charter si wet lease, ceea ce presupune inchirierea aeronavei cu tot cu echipaj si celelalte servicii pentru a opera in numele unei alte companii.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Esecul lui Tender: De ce anuleaza Fly Romania 88 zboruri in perioada 1 – 15 iunie