Cat sunt dispusi sa plateasca romanii pentru o vacanta de vara in strainatate

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat sunt dispusi sa plateasca romanii pentru o vacanta de vara in strainatate

 

Majoritatea romanilor care planuiesc sa isi petreaca vacanta de vara in strainatate cauta sejururi de o saptamana, cu preturi de 250-300 de euro/ persoana, cu transportul si cazarea incluse. Acestia sunt dispusi sa plateasca pana la 400 de euro in cazul in care gasesc un pachet turistic atractiv, conform unui studiu vola.ro

Astfel, peste 70% dintre romani ar aloca 250-300 de euro de persoana pentru o vacanta in strainatate, 25% au un buget de 300 -400 de euro, iar restul de 5% sunt dispusi sa plateasca chiar si 1.000 de euro pentru o vacanta.

"Multi romani vor, initial, sa plateasca 250-300 de euro pe o vacanta, din cauza veniturilor scazute, dar daca gasesc oferte care sa ii incante, sunt dispusi sa faca sacrificii si sa aloce pana la 400 de euro. Pentru a se incadra in aceste tarife, multi incep sa caute din timp pachete turistice sau vaneaza ofertele speciale. Daca stai sa urmaresti pe internet, gasesti oferte foarte bune si pentru bugetele mai mici", a declarat Ioana Balanescu, Manager Turism al portalului Vola.ro, potrivit Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cat sunt dispusi sa plateasca romanii pentru o vacanta de vara in strainatate