Cum calatoresti in siguranta - Aplicatia MAE pentru mobil

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum calatoresti in siguranta - Aplicatia MAE pentru mobil

 

Ministerul roman al Afacerilor Externe a lansat, miercuri, o aplicatie de mobil "Calatoreste in siguranta", destinata livrarii de informatii celor care doresc sa calatoreasca in siguranta. O data cu aplicatia au fost lansate si Infochiscurile, ce au inglobate o sectiune unde se regaseste Ghidul alegatorului roman care voteaza in strainatate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

"Lansarea Infochioscurilor si a aplicatiei "Calatoreste in siguranta" pentru telefoanele tip smartphone este un proiect care face parte dintr-o campanie mai larga lansata anterior de MAE. Este vorba de alertele transmise prin SMS-uri de principalele companii de telefonie mobile, pe care cetatenii romani le primesc la sosirea in zone cu risc, alertele de calatorie difuzate de posturile TV si de radio, campaniile de avertizare asupra problemelor cu care cetatenii romani care calatoresc in strainatate se pot confrunta: traficul international de droguri, munca in strainatate, conditiile specifice de intrare si sedere pe teritoriul anumitor state", a afirmat ministrul Titus Corlatean, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei Ziare.com.

Aplicatia pentru telefoane mobile "Calatoreste in siguranta" ofera informatii despre tarile in care utilizatorul doreste sa calatoreasca: alerte si conditii de calatorie - conditii de intrare si regim de sedere, recomandari despre siguranta si criminalitate, traficul auto, sistemul medical, reglementari vamale, regimul animalelor de companie etc.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.ziare.com

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cum calatoresti in siguranta - Aplicatia MAE pentru mobil