Braşov: Copiii pot vizita gratuit Castelul Bran de 1 Iunie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Braşov: Copiii pot vizita gratuit Castelul Bran de 1 Iunie

 

Copiii sunt așteptați să viziteze gratuit Castelul Bran,de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, în intervalul orar 9.00-18.00, se arată într-un comunicat transmis de administrația Castelului Bran.

“Respectând tradiția, alături de copiii Principesei Ileana, Maria Magdalena Holzhausen, Elisabeth Sandhofer și Alexandra Baillou, Castelul Bran va deveni un loc exclusiv al copiilor de1 Iunie. Și de data aceasta cei mici se vor bucura de jocuri medievale,de ateliere de creație și de celelalte activități culturale,specifice vârstei care se vor organiza atât în interiorul Castelului Bran cât și în Parcul Regal. Astfel, Ziua Internațională a Copilului va fi prilej de sărbătoare alături de Ziua Castelului Bran, care aniversează cinci ani de când a îmbrăcat haine noi”, se arată în comunicatul de presă.

Copiii vor putea participa la o petrecere medievală care se va desfășura în Parcul Regal și care va cuprinde ateliere tematice, turnir, atelier de tir cu arcul,pavilionul medieval, atelier de luptă cu spada și scutul, atelier de pictură pe sticlă și pe lemn, atelier de olărit și ceramică medievală, atelier de păpuși și broderie, atelier de spade din lemn și atelier din jucării din lemn.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Braşov: Copiii pot vizita gratuit Castelul Bran de 1 Iunie