Cum e reprezentata Romania la cel mai important targ de turism din lume pe segmentul evenimentelor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum e reprezentata Romania la cel mai important targ de turism din lume pe segmentul evenimentelor

 

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) participa in perioada 20 – 22 mai la cea de a noua editie a targul international de turism ”IMEX”, ce se desfasoara la Frankfurt, Germania. Targul este considerat cel mai important eveniment din lume dedicat industriei MICE (Meetings, Incentives, Conferences Exhibitions).

Pe langa targul in sine au loc manifestari conexe extrem de interesante: prezentari de destinatii, cross marketing specializat pe evenimente, modele informatice revolutionare, etc.

Acest targ se adreseaza specialistilor din turism si din sectorul de organizari de evenimente si congrese. In cadrul targului expun 3.500 de expozanti din 150 de tari, targul fiind vizitat anul trecut de aproximativ 10.000 de specialisti din 97 de tari, din care 3684 de hosted buyers din 58 de tari.

O mare parte a veniturilor generate de activitatea de incoming vine din sectorul evenimentelor. Industria MICE asigura la ora actuala aproximativ jumatate din incasarile totale din turism in Romania. Acest segment al industriei ospitalitatii este generator de imagine pozitiva si de venituri substantiale pentru destinatia in care se desfasoara.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cum e reprezentata Romania la cel mai important targ de turism din lume pe segmentul evenimentelor