Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 

Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile

Peste 500 de turisti romani vor plati in acest an in jur de 2.000 de euro pentru circuite in tari africane ca Ghana, Tanzania, Uganda, Kenya, Togo sau Rwanda, iar principalul punct de atractie este safari-ul, in care turistii pot vedea in mediul lor natural animale precum lei, gorile, antilope sau girafe, scrie Mediafax.

"Romanii incep sa prinda gustul Africii si al safari-ului. Daca anul trecut am trimis grupuri in Kenya, in acest an am extins oferta cu tari precum Gabon, Nigeria, Ghana, Uganda, Tanzania, Togo sau Rwanda", a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45.

Dupa evolutia rezervarilor, Burcea estimeaza ca in acest an vor merge in astfel de circuite peste 500 de turisti romani, care vor plati intre 1.700 de euro si 3.000 de euro pentru o vacanta.

"In aceste vacante turistii sunt atrasi cel mai mult de safari, unde pot vedea diverse animale, de la lei si gorile, pana la antilope sau girafe. Pe locul doi ca atractivitate sunt zilele de plaja la ocean, pentru destinatiile care beneficiaza de litoral", a mai spus Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile