Fly Romania a lansat zborurile spre Delta Dunarii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Fly Romania a lansat zborurile spre Delta Dunarii

 

Fly Romania a operat vineri primul zbor de pasageri in Delta Dunarii, fiind singura companie aeriana care opereaza zboruri de linie in aceasta zona.

Zborurile pe ruta Otopeni - Tulcea vor fi operate de trei ori pe saptamana, in zilele de marti, vineri si duminica. Acestora li se adauga doua zboruri internationale, la preturi incepand de la 29,90 euro: Bergamo - Tulcea, marti si vineri, respectiv Frankfurt - Tulcea, duminica.

“Incepand de astazi, 16 mai, operam zboruri inspre si dinspre Delta Dunarii. Am gasit multa deschidere din partea oficialitatilor din Tulcea si credem ca prin zborul Otopeni - Tulcea, vom contribui la a aduce turistii straini mult mai aproape de Delta. De altfel, accesul atat catre Delta cat si catre litoral va fi mult facilitat si pentru turistii romani din vestul tarii datorita legaturii Timisoara - Otopeni - Tulcea, cu posibilitate de transfer catre Constanta. Ori, din cauza distantei de pana la 16-18 ore cu trenul din vestul tarii pana la litoralul romanesc, turistii alegeau destinatii din vest, mai accesibile”, subliniaza Catalin Butu, directorul executiv al companiei.

Fly Romania a inceput operarea zborurilor la mijlocul lunii mai. Rutele internationale sunt acoperite dupa cum urmeaza: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea, Palermo cu doua zboruri saptamanale din Bucuresti si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie. Pe ruta Timisoara-Bucuresti, zborurile vor avea o frecventa zilnica exceptand ziua de sambata, iar Tulcea-Bucuresti de trei ori pe saptamana.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Fly Romania a lansat zborurile spre Delta Dunarii