Air France echipeaza 19 aeronave cu 76 de mini-apartamente

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Air France echipeaza 19 aeronave cu 76 de mini-apartamente

 

19 aeronave Boeing 777-300 din flota Air France vor fi echipate cu 76 de mini-apartamente incepand cu luna septembrie a acestui an. Investitia totala in aceste noi cabine este de 50 milioane de euro.

Apartamentele din cabinele La Premiere au scaune complet rabatabile, care se transforma in paturi cu o lungime de peste 2 metri, iar cotierele sunt retractabile, oferind un spatiu de 77 cm latime. De asemena, fiecare pasager are la dispozitie un ecran touch-screen HD de 61 de centimetri.

Spatiul cabinei este usor ajustabil, putand fi folosit ca dormitor dar si ca mini-lounge, restaurant sau zona de lucru. Pasagerii pot alege intre intimitatea maxima a unui spatiu de 3mp, tragand draperiile cu care sunt echipate apartamentele sau pot invita un alt pasager pe otomanul asezat in fata scaunului.

Ca parte a programului de investitii Best&Beyond, Air France va realiza pana la finalul anului 2014 investitii de 500 de milioane de euro in schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business si La Premiere si in imbunatatirea serviciilor la bord si la sol: 10.000 de noi scaune Economy si 1.100 de noi scaune Premium Economy cu o investitie totala de 130 milioane de euro, 2.102 cabine Business, investitia totala ridicandu-se la 200 de milioane euro, 76 de cabine La Premiere, cu o investitie totala de 50 milioane de euro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Air France echipeaza 19 aeronave cu 76 de mini-apartamente