Prima editie a Romanian Travel Forum

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Prima editie a Romanian Travel Forum

 

Prima editie a Romanian Travel Forum, care va reuni peste 100 de touroperatori, de profesionisti in turism si de reprezentanti ai mass-media, va fi organizat pe 15 mai la restaurantul Elisabeta din Bucuresti.

Tema evenimentului este Importanta turismului de incoming si a MICE (Meetings, Incentives, Congresses & Exhibitions) / Industria de evenimente pentru economia Romaniei.

Scopul evenimentului este acela de a asigura o mai buna comunicare intre touroperatorii specializati pe incoming si MICE, hotelierii romani si reprezentantii mass-media, pentru constientizarea importantei turismului pentru dezvoltarea economica a tarii noastre. De asemenea, dezbaterile din timpul Forumului urmaresc identificarea unor solutii de promovare si valorificare a potentialului turismului romanesc.

Printre subiectele dezbatute se numara modalitati de promovare turistica a Romaniei, importanta industriei de evenimente (MICE) pentru Romania, circuitele culturale, turismul de masa (munte, litoral) si valorificarea acestuia pe pietele externe, presa de turism, de la offline la online, strategii de relatii publice pentru promovarea turistica a Romaniei, potentialul turistic al Bucurestiului si al marilor orase din Romania, turismul romanesc si infrastructura de transport, promovarea Romaniei prin evenimente sportive precum si colaborarea dintre touroperatori si hotelieri.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Prima editie a Romanian Travel Forum