România participă cu stand național la Arabian Travel Market

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România participă cu stand național la Arabian Travel Market

 

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă în perioada 5-8 mai a.c. la târgul internațional de turism Arabian Travel Market ce se desfășoară în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, se arată într-un comunicat de presă.

Prezenţa României cu stand naţional este determinată de importanţa pieţei ţărilor Golfului în special dar şi a altor ţări din zonă pentru turismul de sănătate, de lux, de litoral, dar şi din perspectiva potenţialului investiţional, se precizează în comunicat.

Arabian Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din Orientul Mijlociu deschisă doar profesioniştilor şi presei. Având ca temă principală luxul, la ediția din acest an sunt prezente peste 3000 de companii din 68 de țări: birouri de turism, hotelieri, agenții de turism, companii aeriene, firme de marketing în turism.

“Prezența la târgul de turism de la Dubai a celor opt co-expozanți români din standul național de 60 de metri pătrați amenajat de ANT este benefică din punctul de vedere al promovării țării noastre ca destinație turistică și implicit un prilej oportun de a crește interesul tour operatorilor, jurnaliștilor, formatorilor de opinie locali față de România”, se precizează în comunicat.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri România participă cu stand național la Arabian Travel Market