Arabii de la Etihad lanseaza biletul de avion de 25.000 de dolari

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Arabii de la Etihad lanseaza biletul de avion de 25.000 de dolari

 

Compania aeriana araba Etihad Airways va lansa biletul de avion de 25.000 de dolari pe ruta Londra-Abu Dhabi, pentru o cabina de 11,6 mp, denumita Residence, scrie lefigaro.fr.

In astfel de cabine de la bordul avioanelor A 380 vor putea calatori clientii companiei Etihad din luna decembrie, potrivit Agerpres.

Compania aeriana din Emiratele Arabe Unite vrea sa ajunga astfel pe primul loc in privinta clasei business. Compania din Abu Dhabi, de patru ori mai mica decat vecina sa din Dubai, Emirates, a prezentat duminica ziaristilor din lumea intreaga cabina ultraluxoasa 'Residence', de 11,6 m2, ce va fi amenajata doar in avioanele A 380 in posesia carora va intra din decembrie.

Este de fapt un mic apartament, compus dintr-un salon, o sala de baie cu dus si un dormitor cu pat pentru una sau doua persoane si deservit de propriul sau majordom. Pretul unui zbor Londra - Abu Dhabi va fi de 25.000 dolari (numai dus). 'Va fi comparabil cu ceea ce exista in avioanele private sau pe iahturi', spune James Hogan, PDG al Etihad. Si aparatele de zbor catre New York si Sydney vor fi dotate cu astfel de apartamente.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Arabii de la Etihad lanseaza biletul de avion de 25.000 de dolari