Cât au cheltuit românii în 4 zile de vacanţă

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cât au cheltuit românii în 4 zile de vacanţă

 

Minivacanţa de 1 Mai dă tonul deschiderii sezonului de vară, dar anul acesta românii nu s-au înghesuit să profite de ofertele agenţiilor, cei mai mulţi planificând excursii pe cont propriu. Per total însă, tendinţele anului 2014 îi fac pe operatorii din turism să spere la mai mulţi turişti decât în 2013, chiar dacă valoarea sejururilor e în medie cu 5% mai scumpă decât anul trecut.

Peste 30.000 de români au umplut plajele de pe litoral în minivacanţa de 1 mai. Hotelierii s-au pregătit din timp şi le-au pus la dispoziţie turiştilor jumătate din locurile de cazare existente în plin sezon.

Cum era de aşteptat, sufletul petrecerii a fost în Mamaia, aşa că aici a fost oferta cea mai numeroasa - 18.000 de locuri de cazare.

Cu ocazia deschiderii sezonului estival a fost lansat şi imnul staţiunii Mamaia. Melodia este interpretată de Delia şi Speak, iar varianta finala a videoclipului îl va avea din nou ca protagonist pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, de data aceasta în rolul lui Cezar.

Asociaţiile din turism vor să asigure continuitatea fluxului la malul Mării Negre şi după minivacanţa de 1 mai, aşa că au lansat deja programul "Litoralul pentru toţi".

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cât au cheltuit românii în 4 zile de vacanţă