Ministrul Turismului, dupa vizita pe litoral: Sunt locuri pe care le-am vrea uitate

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ministrul Turismului, dupa vizita pe litoral: Sunt locuri pe care le-am vrea uitate

 

„Sunt zone civilizate sau chiar luxoase, dar si multe locuri insalubre, locuri lasate in paragina, locuri pe care le-am vrea uitate cand vorbim de frumusetile litoralului. Aici trebuie sa lucram, aici trebuie sa aducem investitii, aici trebuie sa cream oportunitati pentru investitii”, a declarat Florin Jianu (foto), ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, dupa vizita pe litoral cu ocazia minivacantei de 1 mai.

Peste 50.000 de romani sunt asteptati la mare de 1 Mai, cele mai cautate statiuni fiind Mamaia si Vama Veche, potrivit autoritatilor din turism si patronatelor, care cred ca toate hotelurile de pe litoral sunt pregatite sa primeasca turisti si ca vor fi deschise la sfarsitul lunii aprilie.

In perioada 28 – 29 aprilie, Jianu a verificat situatia proiectelor de-a lungul litoralului romanesc in statiunile Vama Veche, Mangalia, Neptun, Mamaia pentru minivacanta de 1 Mai.

Agenda deplasarii a inclus si intalniri cu reprezentantii autoritatilor locale si cei ai industriei.

„Am vazut lucruri foarte frumoase, investitii semnificative in unitati turistice si infrastructura, lucruri care ne arata ca exista inca incredere in potentialul extraordinar al zonei litoralului. Dar trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Exista mult prea mari diferente intre o statiune sau alta, intre Sudul si Nordul litoralului”, a spus Florin Jianu.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Ministrul Turismului, dupa vizita pe litoral: Sunt locuri pe care le-am vrea uitate