România se clasează pe primul loc într-un clasament turistic. Iată la ce excelează ţara noastră

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România se clasează pe primul loc într-un clasament turistic. Iată la ce excelează ţara noastră

 

România ocupă primul loc într-un top la nivel global în funcţie de procentajul hotelurilor care oferă clienţilor acces gratuit la internet WiFi, cu o rată de 99%, similară cu cea din Vietnam, în timp ce doar două alte state europene, Polonia şi Slovacia, sunt de asemenea prezente între primele zece.

"În fruntea topului se plasează România, ţară în care 99% din hoteluri oferă internet WiFi gratuit", se arată într-un studiu realizat de portalul KAYAK, specializat în oferte turistice.

România este urmată de Vietnam (99%), Taiwan (98%), Cambodgia (98%), Polonia (98%), Maroc (98%), Slovacia (98%) şi Japonia (97%), Columbia (97%), în timp ce Muntenegru (97%) se află pe locul 10.

Studiul realizat de KAYAK utilizează date despre peste 500.000 de hoteluri din peste 100 de ţări, disponibile pentru comparaţie utilizatorilor portalului. Hotelul este inclus între cele care oferă WiFi gratuit dacă asigură acces liber în holul clădirii, chiar dacă în camera de hotel poate fi perceput un tarif pentru acest serviciu.

La nivel global, 90% din hoteluri asigură în prezent internet WiFi gratuit.

Cu un procentaj de 93%, SUA ocupă locul 32 în top.

Dintre ţările cu turism dezvoltat din regiunea României, Turcia se plasează cel mai bine, pe locul 16, cu o rată de 96%, Grecia pe 22 (de asemenea cu 96%), Croaţia pe 23 (96%), iar Bulgaria pe locul 34 (93%).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.descopera.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri România se clasează pe primul loc într-un clasament turistic. Iată la ce excelează ţara noastră