Trafic in crestere pe cele doua aeroporturi din Bucuresti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Trafic in crestere pe cele doua aeroporturi din Bucuresti

 

Traficul aerian a depasit 1,5 milioane de pasageri in primele trei luni pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu, numarul pasagerilor fiind mai mare cu 4,5% decat in primul trimestru al anului trecut.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o crestere de aproape 7% a veniturilor fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea s-a datorat in primul rand veniturilor din exploatare, sustinuta de cresterea de trafic pe aeroporturile companiei. in primele trei luni, compania a inregistrat un profit brut de aproximativ 21,5 milioane lei, de 2,7 ori mai mare fata de cel aferent primului trimestru din 2013.

"In trimestrul I 2014, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian a depasit 1,5 milioane de pasageri, atingand nivelul record de 1.566.992 pasageri, cu 4,5% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, creandu-se astfel premisele atingerii pragului de 8 milioane de pasageri in intreg anul 2014", se arata intr-un comunicat al CNAB transmis citat de Mediafax.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Trafic in crestere pe cele doua aeroporturi din Bucuresti