Doar 5% dintre romanii care cumpara bilete de avion online isi fac si asigurari de calatorie

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Doar 5% dintre romanii care cumpara bilete de avion online isi fac si asigurari de calatorie

 

Doar 5% dintre romanii care achizitioneaza bilete de avion online pentru plecari in strainatate isi fac si o asigurare de calatorie, evitand astfel riscul ca pentru tratamentul unui accident minor sau pentru o singura zi de spitalizare in strainatate sa plateasca cel putin cateva sute de euro.

Procentul celor care cumpara bilete de avion online si achizitioneaza si o asigurare de calatorie (asigurare de sanatate sau pentru pierderea bagajului) s-a mentinut constant de-a lungul timpului si este, poate, cel mai bun indicator pentru a masura constientizarea utilitatii unei asigurari de calatorie.

Procentul clientilor care cumpara biletul de avion offline (apeland la un agent de turism) si se decid si pentru o asigurare de calatorie este mai dinamic, aproximativ 35% dintre acestia alegand asigurarea. Rata acestora este insa in crestere: daca in anul 2012 procentul mediu al celor care alegeau o asigurare de calatorie era de aproximativ 16%, in 2013 a evoluat la aproximativ 20%, iar spre sfarsitul anului 2013 si inceputul lui 2014, asigurarile au fost cumparate de aproximativ 35% dintre cei care au achizitionat biletul din agentia de turism, potrivit agentiei Vola.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Doar 5% dintre romanii care cumpara bilete de avion online isi fac si asigurari de calatorie