România, pe locul 3 în preferințele turiștilor moldoveni în 2013

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România, pe locul 3 în preferințele turiștilor moldoveni în 2013

 

România s-a aflat în 2013 pe locul al treilea în preferințele cetăţenilor moldoveni care au plecat în străinătate prin intermediul agenţiilor de turism şi turoperatorilor, conform datelor Biroul Naţional de Statistică al Republicii Moldova, se arată într-un comunicat al Autorității Naționale pentru Turism.

Președintele ANT Răzvan Filipescu, participă în perioada 10 - 13 aprilie 2014 la cea de-a 19-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de turism, agrement și industrie hotelieră “Tourism. Leisure. Hotels 2014”, Chișinău, Republica Moldova, se precizează în comunicat.

“Având în vedere Decizia Parlamentului European cu privire la dreptul cetățenilor Republicii Moldova de a putea călători fără vize în 26 de țări europene, începând cu data de 28 aprilie 2014, Autoritatea Națională pentru Turism a planificat intensificarea si dezvoltarea activităților de susținere și promovare a României ca destinație turistică pentru cetățenii țării vecine.

România s-a aflat în 2013 pe locul al treilea în preferințele cetăţenilor moldoveni care au plecat în străinătate prin intermediul agenţiilor de turism şi turoperatorilor, conform datelor Biroul Naţional de Statistică al Republicii Moldova. Referitor la aceste statistici există o bază concretă și raporturi deja stabilite care permit și promit menținerea, dar și îmbunătățirea actualei poziții ocupate de România.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri România, pe locul 3 în preferințele turiștilor moldoveni în 2013