Christian Tour relanseaza charterele cu plecare din Timisoara spre doua insule grecesti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Christian Tour relanseaza charterele cu plecare din Timisoara spre doua insule grecesti

 

Agentia de turism Christian Tour anunta relansarea charterelor cu plecare de pe Aeroportul din Timisoara catre insulele grecesti Creta si Zakynthos.

“Ca urmare a cererii mari, dar si pentru a veni in intampinarea turistilor din zona Banatului, am ales sa continuam sa operam zboruri de pe Aeroportul din Timisoara. Astfel, in perioada 2 iunie – 1 octombrie ne asteptam ca de pe Aeroportul din Timisoara sa calatoreasca cu charterele agentiei noastre 6.000 de turisti din localitate sau din orasele apropiate”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Pentru zborurile charter cu plecare din Timisoara catre destinatii din Grecia, transferul este gratuit, turistii au asistenta turistica la imbarcare pe aeroport, asistenta turistica in limba romana la destinatie si, o oferta de hoteluri selectionata pe baza experientei acumulate si a contractelor incheiate cu furnizorii din locatiile respective. De asemenea, pentru turistii din Oradea si Arad, Christian Tour ofera transferuri catre charterele din Timisoara, conform cu orarul de zbor al acestora.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Christian Tour relanseaza charterele cu plecare din Timisoara spre doua insule grecesti