Parcare gratuita pentru turisti la Mamaia, dupa investitii de 3 mil. euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Parcare gratuita pentru turisti la Mamaia, dupa investitii de 3 mil. euro

 

O parcare cu sapte etaje si cu aproape 400 de locuri va fi construita in centrul statiunii Mamaia, iar lucrarile au inceput vineri si ar urma sa se incheie anul viitor, valoarea investitiei fiind de circa trei milioane de euro, din fonduri europene.

Primarul Radu Mazare a declarat, vineri, la inceperea lucrarilor, ca vor fi realizate 400 de locuri de parcare pentru turisti, iar parcarea va fi gratuita pentru o perioada de cel putin cinci ani.

"Incepem astazi o alta lucrare de amploare in statiunea Mamaia. Discutam despre o parcare supraetajata de P+7, construita cu fonduri europene, in valoare de aproximativ trei milioane de euro", a spus Radu Mazare.

"Vor fi realizate aproximatie 400 de noi locuri de parcare. Durata de executie este de 14 luni, in cazul in care nu trece si initiativa legislativa prin care sa putem permite si lucrul pe timpul sezonului. Ca atare, daca nu trece aceasta initiativa legislativa, ea va fi gata undeva in timpul sezonului din anul urmator. Daca trece initiativa legislativa, va fi gata in zece luni, ceea ce inseamna ca la anul pe vremea asta avem parcarea ridicata si functionala. Parcarea va fi pentru turisti, gratuita. Cel putin cinci ani este gratuita, dupa care o sa mai vedem, in functie de cum evolueaza statiunea", a adaugat primarul Constantei.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Parcare gratuita pentru turisti la Mamaia, dupa investitii de 3 mil. euro