Agentiile de turism romanesti deschid sucursale la Chisinau

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Agentiile de turism romanesti deschid sucursale la Chisinau

 

Trei dintre cele mai mari agentii de turism romanesti, Christian Tour, Paralela 45 si Mareea, isi deschid in lunile urmatoare sucursale la Chisinau, dupa ce Consiliul UE a aprobat eliminarea vizelor pentru cetatenii din Republica Moldova, masura care ar putea intra in vigoare din luna mai.

"Oficial, trei mari agentii de turism din Romania au confirmat intentia sa isi deschida sucursale in Romania. Deja agentiile noastre cunosc asta si au intrat in legatura cu ele. Este vorba de Christian Tour, Paralela 45 si Mareea, care vor sa profite de eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni", a declarat Gabriel Margineanu, presedintele Asociatiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova, care reprezinta agentii de turism si hoteluri.

"Avem deja pe piata doua agentii din Turcia si cate una din Bulgaria si Grecia. Grecii au venit anul trecut, iar turcii si bulgarii sunt prezenti de trei ani. Cele mai importante destinatii pentru turistii moldoveni sunt Bulgaria, Turcia, Romania, Grecia si Egipt", a mai spus Margineanu, citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Agentiile de turism romanesti deschid sucursale la Chisinau