Mohammad Murad si-a facut companie aeriana

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Mohammad Murad si-a facut companie aeriana

 

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania, a infiintat o companie aeriana, a cumparat deja un avion Boeing si a comandat inca trei, urmand sa transporte turisti din tara si strainatate pe litoral si sa inchirieze aeronave catre agentiile de turism.

"Daca ai hotelul si transportul inseamna ca un astfel de pachet este cel mai convenabil pentru turisti, care nu mai cumpara pe bucati", a declarat Murad pentru Mediafax.

El a spus ca firma va avea patru avioane pana in decembrie, iar primul dintre ele deja a sosit si este la Romaero, la verificare. Avionul este un Boeing 737 cu 148 de locuri si este cumparat in leasing. Celelalte trei vor fi achizitionate tot in leasing si sunt de acelasi tip.

"La inceput, in acest an, incepand cu luna mai, le vom folosi doar pentru curse interne, pe rute precum Timisoara-Constanta, Cluj-Constanta si Iasi-Constanta, pentru a aduce turistii nostri pe litoral. In afara de cursele noastre, vom inchiria avioane catre agentiile de turism care opereaza chartere", a spus Murad.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Mohammad Murad si-a facut companie aeriana