Charterele către Tunisia, din nou la modă…

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Charterele către Tunisia, din nou la modă…

 

Cea mai accesibilă destinație exotică pe curse charter revine pe piața românească de turism, cu un raport calitate-preț mai bun ca oricând. Hotelurile de 4 și 5 stele all-inclusive, plajele cu nisip fin, impresionantele vestigii romane ori aventura în deșert sunt din nou la îndemâna românilor.

După succesul înregistrat în anii 2007-2008, când plecau către Tunisia câte șase chartere în fiecare săptămână, destinația a înregistrat un puternic recul, o dată cu primăvara arabă. Stabilitatea politică a țării din ultimii ani și binecunoscutele atracții turistice (Cartagina, El Djem, Sidi Bou Said, orașul sfânt Kairouan, Chebika, insula exotică Djerba etc) au reașezat Tunisia pe harta destinațiilor preferate de turiștii europeni.

"Credem că Tunisia va fi destinația exotică a anului 2014, pentru că oferă un pachet complet de servicii: plaje de nisip, hoteluri all-inclusive, atracții turistice moderne, shopping, aventură în deșert, ruine antice și medievale bine conservate", spune HAITHEM SOUANI, general manager Kartago Tours. "Atuurile ei sunt faptul că se află la doar două ore de mers cu avionul și că are prețuri foarte bune, venind cu oferte turistice pentru toate buzunarele. Practic, orice turist poate îmbina sejurul de plajă cu o gamă largă de atracții: ruine romane (amfiteatrul de la El Djem), expediții în deșert, cu plecări din Douze, orașe cu centre antice și medievale (Tunis, Hammamet), cartiere superbe (Sidi Bou Said), peisaje de care-ți amintești toată viața (cum ar fi răsăritul sau apusul în deșert)... Tunisia este o destinație sigură, în care turiștii sunt tratați ca niște prinți beduini sosiți în vacanță."

Un sejur de o săptămână în Tunisia pornește de la 279 euro de persoană. Pachetul include: transportul cu avionul, 7 nopți cazare la hotel de 3 * cu demipensiune sau all inclusive, transferurile de la aeroport la hotel și retur. Detalii pe kartagotours.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Charterele către Tunisia, din nou la modă…