Care sunt destinatiile externe preferate de romani, de Paste

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Care sunt destinatiile externe preferate de romani, de Paste

 

Bulgaria, Grecia, Turcia si Israel sunt destinatiile externe preferate de romanii care vor calatori in minivacanta de Paste, in timp ce in Romania cei mai multi vor alege Bucovina si Valea Prahovei, a declarat marti Corina Martin, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, intr-o conferinta de specialitate.

,,Statiunile balneare sunt, de asemenea, solicitate in perioada Sarbatorilor Pascale, in special Baile Felix, Sovata, Covasna. Am pregatit pachete speciale, incepand de la 395 lei/persoana pentru trei nopti de cazare cu masa de Paste, in Baile Felix. In acest an a crescut mult oferta societatilor balneare pentru astfel de pachete, inclusiv in cadrul Targului de Turism al Romaniei (TTR)', a precizat Rodica Pencea, secretar general al Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, in conferinta de deschidere a TTR.

Targul de Turism al Romaniei va reuni, in perioada 13 - 16 martie, un numar de 280 de companii din 24 de tari, pe o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 de metri patrati.

Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% si pot ajunge chiar si pana la 50% in cazul ofertelor early booking.

Desi Grecia, Spania, Turcia si Bulgaria raman printre destinatiile preferate ale romanilor, conform agentiilor de turism, operatorii au pregatit si destinatii exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plati aproximativ 1.000 de euro de persoana pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile in China porneste de la 900 de euro.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: turism.bzi.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Care sunt destinatiile externe preferate de romani, de Paste