Vacantele pe litoralul romanesc, mai scumpe cu 5%, dar vandute deja in proportie de 25%

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacantele pe litoralul romanesc, mai scumpe cu 5%, dar vandute deja in proportie de 25%

 

 

20-25% din ofertele early booking pentru litoralul romanesc s-au vandut deja. potrivit oficialilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT). Pe de alta parte, tarifele au inregistrat o scumpire cu 5%.

"Pana in prezent, 20-25% din ofertele early booking pentru litoralul romanesc s-au vandut deja. Cred ca se vor vinde foarte bine si pe parcursul targului, cu atat mai mult cu cat multi romani au inteles avantajele vacantelor pe litoralul nostru. Hotelierii bulgari sunt sincer ingrijorati de ce se intampla in Mamaia", a precizat Corina Martin, vicepresedintele ANAT, potrivit Agerpres.

"Pentru acest sezon, cresterile de tarife pe litoralul romanesc sunt de circa 5%. Ne asteptam la un sezon bun, mai ales ca este si an electoral si, din experienta, in anii electorali turismul a mers mai bine. Depindem, desigur, de factorul meteorologic si de cum evolueaza mediul economic", a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), in conferinta de deschidere a Targului de Turism al Romaniei (TTR).

In ceea ce priveste cosul de vacanta al unui roman, pe litoralul romanesc, acesta porneste de la 80-100 de lei pe zi pentru cei care opteaza pentru zona de sud, potrivit lui Raducan.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Vacantele pe litoralul romanesc, mai scumpe cu 5%, dar vandute deja in proportie de 25%