Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari

 

Targul de Turism al Romaniei va reuni, in perioada 13 - 16 martie, 280 de companii din 24 de tari, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Targul de Turism al Romaniei va ocupa o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 de metri patrati si va oferi romanilor o oferta variata de vacante la preturi accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% si pot ajunge pana la 50% in cazul ofertelor early booking.

Grecia, Spania, Turcia si Bulgaria raman, in continuare, printre destinatiile preferate ale romanilor, conform agentiilor de turism, insa operatorii au pregatit si destinatii exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plati aproximativ 1.000 de euro de persoana pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile in China porneste de la 900 de euro.

Vizitatorii vor regasi la Targul de Turism al Romaniei pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiaza de pana la 25% reducere la costul biletului si al cazarii pentru excursiile la Disneyland Paris.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Targul de Turism al Romaniei va reuni 280 de companii din 24 de tari