ITB Berlin 2014: 10.147 de expozanți din 189 de țări

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

ITB Berlin 2014: 10.147 de expozanți din 189 de țări

 

Ediția 2014 a Târgului Internațional de Turism de la Berlin (ITB Berlin), cel mai mare târg de profil din lume, care se desfășoară în perioada 5 - 9 martie, reunește 10.147 companii expozante din 149 de țări pe o suprafață de 160.000 metri pătrați, au anunțat organizatorii.

Numărul expozanților internaționali la ediția de anul acesta este cel mai mare de până acum. Mai mult de două treimi dintre expozanții care își prezintă produsele și serviciile în cele 26 de săli din incinta Berlin Exhibition Grounds, sunt din străinătate. Numărul de vizitatori internaționali se așteaptă de asemenea să crească semnificativ. În total, 110.000 de vizitatori de specialitate sunt așteptați să participe la târgul de turism de la Berlin.

“ITB Berlin oglindește întregul lanț de valoare adăugată a industriei turistice internaționale și se mândrește cu cea mai mare participare de expozanți internaționali din lume. ITB Berlin este de asemenea o platformă de cunoaștere de top. Expozanții și vizitatorii pot afla ultimele trenduri și inovații, informații despre exploatarea de noi piețe și să asculte opinii pertinente despre subiectele actuale din industria turistică”, a declarat Cristian Göke, CEO ITB Berlin.

Standul României la Târgul de Turism de la Berlin găzduiește 57 de expozanți români: operatori economici din domeniul turismului, autorități locale, asociații de promovare a zonelor turistice românești, se arată într-un comunicat al Autorității Naționale pentru Turism. În primele trei zile de târg, zilele dedicate specialiștilor, aceștia au întâlniri stabilite cu parteneri sau potențiali parteneri, cu agenții colaboratoare, urmând ca în ultimele două zile aceștia să își prezinte publicului larg pachetele de oferte și programele turistice.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri ITB Berlin 2014: 10.147 de expozanți din 189 de țări