Bucurestiul, candidat la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Bucurestiul, candidat la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021

 

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat joi un proiect de hotarare privind depunerea candidaturii municipiului Bucuresti la titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021. Proiectul a fost aprobat in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), astfel ca Bucurestiul se poate inscrie in competitia care incepe anul viitor.

"Competitia nationala pentru alegerea orasului ce va reprezenta Romania (pentru a fi Capitala Culturala Europeana in 2021, n.r.) se deschide in 2015, anuntand deja intentia de a participa la aceasta competitie orasele Cluj-Napoca,Timisoara, Iasi, Craiova si Arad", potrivit raportului de specialitate al proiectului de hotarare, citat de Mediafax.

In document se mentioneaza si ca urmatoarea sansa a Romaniei de a avea o Capitala Culturala Europeana va fi "abia peste alti 15 ani".

De asemenea, in document se arata ca evenimentul "Capitala Culturala Europeana" este deja considerat unul de natura "sa schimbe cu totul viata unui oras si sa-i marcheze viitorul", procesul de accedere la acest titlu incepand cu sase ani inainte.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Bucurestiul, candidat la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021