Christian Tour a incasat 45 milioane de euro anul trecut

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Christian Tour a incasat 45 milioane de euro anul trecut

 

Christian Tour a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri mai mare de 45 milioane de euro, cu 30% mai mult decat in 2012.

Profitul a fost de 3 milioane de lei, cu o crestere tot de 30%. Schimbarile de anul trecut implementate de agentie au inclus zboruri charter din Timisoara, Iasi si Cluj, iar pentru acest an va fi inclus si Bacaul. 

Potrivit oficialilor companiei, romanii au apetenta pentru destinatii exotice (Dubai, Republica Dominicana, Mexic, Cuba, si pentru croaziere, care sunt cerute tot mai mult pentru vacante.

In 2013, Christian Tour a promovat peste 2.500 de hoteluri, a avut 35 de zboruri charter saptamanale, 32 de autocare charter saptamanale, 165 de circuite cu avionul si 230 de circuite cu autocarul.

Pentru 2014, compania estimeaza o crestere a afacerilor la 60 milioane de euro si peste 200.000 de turisti, fata de 150.000 anul acesta.

Christian Tour vinde in principal vacante catre Grecia, dar si Turcia, Bulgaria, Spania si Italia. 

Potrivit lui Cristian Pandel, presedintele Christian Tour, romanii vor cumpara in acest an in proportie de 45% vacante in regim early booking (pana la 31 martie).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.roRezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Christian Tour a incasat 45 milioane de euro anul trecut