Ce face Grapini cu chinezii la Palatul Brukenthal din Avrig

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ce face Grapini cu chinezii la Palatul Brukenthal din Avrig

 

Primaria orasului Avrig organizeaza joi o masa rotunda la care va participa si ministrul delegat pentru Turism, Maria Grapini, in vederea promovarii unui proiect cultural finantat din fonduri europene.

Joi, 27 februarie, incepand cu ora 18:00, la Orangeria fostei Resedinte de Vara a Baronului Samuel von Brukenthal de la Avrig se va desfasura masa rotunda „CultTour- Identitate prin cultura”, organizata de echipa Primariei orasului Avrig implicata in Proiectul „CultTour- Patrimoniul cultural ca punct de interes major in dezvoltarea turismului sustenabil”, finantat de Uniunea Europena (Programul transnational de cooperare, SEE– Sud Estul Europei), precum si reprezentanti ai partenerilor romani din cadrul proiectului. 

Resedinta de vara Samuel von Brukenthal de la Avrig este unul dintre siturile pilot ale proiectului. La actiune vor participa personalitati ale vietii politice, culturale, sportive de la noi din tara, dar si reprezentanti ai sectorului diplomatic acreditati in Romania, importanti oameni de afaceri romani si straini, reprezentanti ai unitatilor administrativ- teritoriale din regiune, alesi locali, directori ai unor institutii de invatamant locale, reprezentanti ai mediului academic sibian etc.

Printre cei ce vor fi prezenti la seminar se afla ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Populare Chineze in Romania, Yuzhen Huo

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Ce face Grapini cu chinezii la Palatul Brukenthal din Avrig