Curse aeriene catre Italia, din iunie, de pe Aeroportul Iasi

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Curse aeriene catre Italia, din iunie, de pe Aeroportul Iasi

 

Compania Tarom va opera zboruri directe intre Iasi si Bergamo (Italia) incepand cu 4 iunie, a anuntat directorul Aeroportului Iasi, Marius Bodea.

Potrivit directorului Aeroportului Iasi Marius Bodea, cursa aeriana Iasi-Bergamo va fi operata de doua ori pe saptamana, miercurea si vinerea.

"Din 4 iunie va deveni operationala cursa spre Bergamo. Tarifele anuntate de Tarom in acest moment sunt mult mai competitive decat ceea ce se practica pe alte aeroporturi din zona Moldovei. Bergamo-Milano este o regiune unde exista o importanta comunitate de romani, iar deschiderea acestei rute trebuie privita si ca o destinatie de business si turism, intrucat Milano este o capitala financiara a Europei", a spus Marius Bodea, directorul aeroportului din Iasi.

El a mai afirmat ca, in acest an, compania Tarom intentioneaza sa deschida si o cursa directa de la Iasi catre Venetia, potrivit Mediafax.

In noiembrie anul trecut, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a dat asigurari ca nu va vinde Tarom si a confirmat ca vor fi achizitionate avioane noi, astfel incat, pe termen mediu si lung, compania aeriana sa redevina un brand si sa isi recapete pozitia.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Curse aeriene catre Italia, din iunie, de pe Aeroportul Iasi