Hotelul Rembrandt, 85% rata de ocupare in 2013. Turistii leisure castiga teren

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelul Rembrandt, 85% rata de ocupare in 2013. Turistii leisure castiga teren

 

Hotelul Rembrandt din centrul vechi al Bucurestiului raporteaza o rata de ocupare de 85% in 2013, cu 5% mai mult decat in 2012.

Tariful mediu pe camera s-a pastrat la acelasi nivel ca in 2012 (86 euro), aratand o crestere organica bazata pe performanta, nu pe o politica agresiva de discount. Cifra de afaceri s-a majorat cu 5% fata de 2012, ajungand la 440.000 euro.

Turistii leisure au castigat teren in fata celor corporate, lucru simtit in special in lunile de vara. In mod normal luni slabe din cauza scaderii traficului de business, in 2013 hotelul a inregistrat un grad de ocupare de 90% (luna august).

In 2013 hotelul a investit in dezvoltarea unui nou website (www.rembrandt.ro) si motor de rezervari. Lansat la jumatatea anului, acesta a dus la cresterea semnificativa a rezervarilor directe.

Cresterea turistilor de tip leisure a dus si la o marire a numarului de rezervari online prin site-uri B2C si chiar prin pagina de Facebook a hotelului.

Hotelul Rembrandt se afla din anul 2006 in top 3 hoteluri din Bucuresti recomandate de TripAdvisor.

Pentru 2014 Hotelul Rembrandt estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 10%, corelata cu o rata de ocupare la acelasi nivel de 85%.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Hotelul Rembrandt, 85% rata de ocupare in 2013. Turistii leisure castiga teren