ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva

 

Politia elvetiana a confirmat, luni, ca un avion al companiei Ethiopian Airlines, care se deplasa pe ruta Addis Abeba - Roma, a fost obligat sa aterizeze pe aeroportul din Geneva dupa ce a fost deturnat, adaugand ca unul dintre autorii deturnarii a fost arestat, relateaza BBC News Online.

Politia din Geneva a confirmat ca avionul companiei Ethiopian Airlines a aterizat neplanificat in orasul elvetian la ora 06.00 (07.00 ora Romaniei). Nimeni nu a fost ranit, iar situatia este "sub control". Aeroportul din Geneva a fost inchis.

Avionul, un Boeing 767, a fost "obligat sa se indrepte" catre Geneva.

Zborul 702, care plecase din Addis Abeba la ora locala 00.30 (23.30 ora Romaniei), urma sa ajunga in capitala italiana, Roma, la ora locala 04.40 (05.40 ora Romaniei).

Un pasager care urma sa se imbarce catre Bruxelles nu a putut intra in aeroport luni dimineata, relateaza site-ul elvetian 20min.ch. "Pista era stropita cu spuma", a explicat el, fara alte precizari. O alta pasagera, care se imbarca spre Roma la bordul unui avion easyJet, a aflat despre deturnarea unui avion de la un stewart al companiei low-cost.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri ALERTA. Un avion etiopian, DETURNAT catre Geneva