Christian Tour sărbătoreşte iubirea cu oferte speciale

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Christian Tour sărbătoreşte iubirea cu oferte speciale

 

De ziua Indragostitilor, agentia de turism Christian Tour a pregatit oferte speciale pentru clientii sai. Astfel, fiecare cuplu care rezerva o vacanta Christian Tour in ziua de 14 februarie 2014, primeste cadou un voucher in valoare de 50 euro. Voucherul poate fi folosit la achizitionarea ulterioara a vacantelor Christian Tour.

De asemenea, fiecare cuplu care rezerva orice vacanta in cadrul Memento Kassiopi Resort din Insula Corfu, in ziua de 14 februarie 2014, primeste cadou o excursie in doi la Sidari – Canal D’Amour, excursia cadou fiind organizata in cadrul sejurului pe care il vor petrece in Insula Corfu. Surprizele de Valentine’s Day nu se opresc aici, fiecare cuplu care rezerva un pachet Croaziera All Inclusive Brizele Mediteranei cu plecare pe data de 14 mai 2014, primeste cadou, la finalul croazierei, un tur panoramic al orasului Roma.

Ofertele speciale de Ziua Indragostitilor vor putea fi achizitionate in toate agentiile de turism Christian Tour in data de 14 februarie 2014, cat si la agentiile partenere la nivel national.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Christian Tour sărbătoreşte iubirea cu oferte speciale