Pregăteşte Wizz Air noi taxe? Cum s-ar putea scumpi biletele de avion

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pregăteşte Wizz Air noi taxe? Cum s-ar putea scumpi biletele de avion

 

Compania aeriană low-cost Wizz Air şi-a întreabat clienţii dacă ar plăti pentru locul din avion, dar şi dacă ar plăti pentru divertisment la bordul aeronavei.

Cu siguranţă, mulţi dintre cei care au zburat cu Wizz Air au fost martorii îmbulzelii în momentul îmbarcării. Un sondaj trimis clienţilor Wizz Air arată că operatorul este interesat de preferinţele pasagerilor atunci când vine vorba de alegerea locului în avion. Şi dacă ar plăti pentru un loc preferenţial.

Un serviciu similar a fost introdus în urmă cu câteva zile de gigantul low-cost Ryanair, care taxează pasagerii cu cinci sau zece lire sterline, în funcţie de locul ales. În cazul în care un pasager nu doreşte să plătească pentru acest serviciu, i se va aloca un loc aleatoriu, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca familiile sau cuplurile să nu aibă locuri apropiate pe durata zborului.

Compania nu a dorit să confirme dacă se lucrează la introducerea unei astfel de taxe, spunând că Wizz Air cere în mod constant feedback de la clienţi, însă acesta este primul sondaj primit de clienţi în ultimul an.

"Unul dintre principiile low-cost este de a permite pasagerilor să achiziţioneze servicii opţionale de confort încât să beneficieze de o experienţa plăcută la bordul aeronavelor noastre noi Airbus A320", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Daniel de Carvalho, corporate communications manager al Wizz Air.

Taxele pentru locuri percepute de celelalte companii aeriene sunt: Ryanair (între 5 şi 10 lire sterline), Air Berlin (12 euro), Pegasus Airlines (8-12 euro).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.economica.net

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Pregăteşte Wizz Air noi taxe? Cum s-ar putea scumpi biletele de avion