Oradea, primul oraș din România care deține un domeniu .travel

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Oradea, primul oraș din România care deține un domeniu .travel

 

Municipiul Oradea este singura autoritate publică din România care deţine un domeniu .travel pentru a promova printr-o reţea exclusiv dedicată turismului un produs turistic. Săptămâna aceasta a fost lansat oficial portalul www.oradea.travel.

Portalul a fost realizat în cadrul proiectului “Pachet complex de promovare a turismului cultural: centrul istoric Oradea - Arhitectură, Cultură, Legendă”, sub egida Programului Operațional Regional, Axa Prioritară - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenție - 5.3 - Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică - Operaţiunea - Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice.

În urma implementării activităţilor acestui proiect au rezultat o serie de produse de promovare a Centrului Istoric Oradea. Unul dintre cele mai semnificative produse este portalul www.oradea.travel. “Demn de menţionat este faptul că, Municipiul Oradea este singura autoritate publică din România care deţine un domeniu .travel pentru a promova printr-o reţea exclusiv dedicată turismului un produs turistic, în cazul de faţă Centrul Istoric Oradea”, se precizează într-un comunicat de presă.

Detalii despre site-ul www.oradea.travel au fost prezentate săptămâna aceasta de către managerul de proiect, Dumitru Sim, care a menționat că în vederea atingerii obiectivului specific al proiectului a fost realizat un pachet complex de promovare precum și dezvoltarea unui portal de turism pentru Centrul Istoric Oradea, care să promoveze un mesaj clar și atractiv pentru turiști și să ofere un întreg de informații relevante celor care vizitează municipiul Oradea.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

 

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Oradea, primul oraș din România care deține un domeniu .travel