Surpriză din partea Wizz Air. Vezi ce vor putea face pasagerii la bordul avioanelor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Surpriză din partea Wizz Air. Vezi ce vor putea face pasagerii la bordul avioanelor

 

Agenția Europeană de Siguranță a Aviației a emis noi reguli de utilizare DEP (dispozitive electronice portabile) la bordul avioanelor, modificări adoptate deja de către Autoritatea de Aviaţie Civilă din Ungaria, astfel că pasagerii Wizz Air le vor putea utiliza în orice fază a zborului.

Practic, li se va permite pasagerilor folosirea dispozitivelor electronice portabile (DEP), precum telefoanele mobile, eBook-uri sau tablete PC, pe toate zborurile companiei Wizz Air, a anunțat operatorul aerian, informează Capital.ro.

Pasagerii sunt rugati, însă, să îşi scoată căştile atunci când sunt anunţate aspecte legate de siguranţa la bord şi să închidă dispozitivele electronice atunci când echipajul nu poate confirma că funcţionarea acestora în modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare în timpul zborului.

Dispozitivele electronice mari, precum laptop-urile, care ar putea cauza răniri, vor trebui depozitate în timpul decolării şi aterizării.

“În conformitate cu noile reguli, pasagerii trebuie să se asigure cu aceste dispozitive funcţionează în modul zbor din momentul în care uşile aeronavei s-au închis şi până la debarcare”, a spus Daniel de Carvalho, Wizz Air.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.stiridecluj.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Surpriză din partea Wizz Air. Vezi ce vor putea face pasagerii la bordul avioanelor