Cât costă o noapte de cazare în buncărul lui Hitler

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Cât costă o noapte de cazare în buncărul lui Hitler

 

Vizuina Lupului, locul în care dictatorul german Adolf Hitler şi-a petrecut peste 900 de zile în prima parte a celui de-al Doilea Război Mondial, a devenit o atracţie turistică pentru cei care vizitează Polonia.

Situat la circa 200 de kilometri nord de capitala Varşovia, Vizuina este şi este construcţia în care colonelul von Stauffenberg a plănuit în 1944 asasinarea Fuhrerului, ecranizată ulterior în filmul "Operaţiunea Valkyria".

O vizită în Vizuina Lupului costă echivalentul a 15 lei, în timp ce preţul pentru o noapte de cazare variază între 80 şi 170 de lei, potrivit Business Magazin.

Hitler a construit Vizuina Lupului în locurile preferate altădată de aristocraţii din Prusia, ca sediu strategic pentru frontul de est şi, pentru discreţie, l-a înconjurat de păduri.

Buncărul militar din Polonia de nord-est unde ofiţerii armatei germane au încercat să-l asasineze pe Adolf Hitler în 1944, a fost deschis publicului ca muzeu la finalul anului 2012 si tot atunci a devenit si atracţie turistică, după ce anterior putea fi vizitat doar de pasionaţii de paintball şi olărit.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cât costă o noapte de cazare în buncărul lui Hitler