Viscol: 8 curse aeriene anulate pe aeroporturile din Bucuresti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Viscol: 8 curse aeriene anulate pe aeroporturile din Bucuresti

 

Alte patru curse aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Capitala din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile astfel incat, pana sambata, la ora 15,00, numarul zborurilor anulate a ajuns la opt.

Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), citat de Agerpres, au fost anulate curse aeriene Air Serbia 642/643 Belgrad — Bucuresti — Belgrad, LOT Polish Airlines 641/642 Varsovia — Bucuresti — Varsovia, TAROM 605/606 Timisoara — Bucuresti — Timisoara si TAROM 704 Iasi — Bucuresti.  

Anterior, fusesera anulate curse aeriene Lufthansa 1656/1657 si 1650/1651 Munchen — Bucuresti — Munchen, 1422/1423 Frankfurt — Bucuresti — Frankfurt, Alitalia 494/495 Roma — Bucuresti — Roma si Austrian Airlines 783/784 Viena — Bucuresti — Viena.  

"Pe aeroporturile Bucurestiului, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, cu vant puternic si rafale care ating si depasesc 75 km/h si care transporta zapada la sol. Se inregistreaza intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor si de operatiunile de handling la sol ingreunate de vreme, care ajung punctual si la o ora", se precizeaza in comunicatul citat.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Viscol: 8 curse aeriene anulate pe aeroporturile din Bucuresti