"Romania on the Menu", program de promovare a imaginii tarii in Norvegia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

alt

 

Programul "Romania on the Menu", menit sa marcheze Ziua Unirii Principatelor Romane si sa prezinte o imagine actuala si diversificata a Romaniei, va fi organizat pe 24 ianuarie, la Bergen, cel de-al doilea oras ca importanta din Norvegia, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR).

Programul "Romania on the Menu" este organizat Ambasada Romaniei la Oslo, in colaborare cu Asociatia pro-Europa din Hordaland, cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

Conferintele publice, seminariile tematice si intalnirile de afaceri din cadrul programului se vor desfasura la Universitatea din Bergen, Camera de Comert si Casa Literaturii din localitate.

Toti cei interesati de Romania, profesori universitari, specialisti in domeniul literaturii, artei si culturii, oameni de afaceri, jurnalisti, politicieni si oficiali locali, dar si publicul larg vor avea prilejul sa afle mai multe despre cultura, traditiile, oportunitatile economice si de turism, precum si despre alte posibilitati de cooperare dintre Romania si Norvegia oferite de granturile SEE si norvegiene

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri "Romania on the Menu", program de promovare a imaginii tarii in Norvegia