LONDRA, cea mai populară destinaţie turistică din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

LONDRA, cea mai populară destinaţie turistică din lume

 

LONDRA este pe punctul de a deveni cea mai populară destinaţie turistică din lume. Statisticile arată că în lunile de vară ale lui 2013, numărul turiştilor a înregistrat o creştere spectaculoasă de 20 de procente faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. În aceste condiţii, oficialii britanici se aşteaptă ca, per total, LONDRA să fi fost vizitată anul trecut de peste 16 milioane de oameni, mai mulţi şi faţă de Paris şi faţă de New York.

Turismul londonez a cunoscut o evoluţie care-i surprinde inclusiv pe britanici. Vara lui 2013 a adus rezultate formidabile, deşi cu un an înainte capitala Regatului Unit a găzduit Jocurile Olimpice de vară. Nimeni nu credea că se poate mai bine de atât.

"Suntem primul oraş din istorie unde numărul turiştilor a crescut ulterior organizării Jocurilor Olimpice în loc să scadă. Oamenii au văzut dincolo de garda regală şi familia regală şi patrimoniul cultural. Au descoperit un oraş viu, încântător, atractiv, tânăr şi primitor.", spune KIT MALTHOUSE, viceprimarul Londrei.

Mai mulţi turişti înseamnă şi mai mulţi bani intraţi în circuitul economic al Marii Britanii. Dacă şi statisticile pe întreg anul vor fi cel puţin la fel de bune, LONDRA ar putea deveni cel mai popular oraş din lume, detronând Parisul.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri LONDRA, cea mai populară destinaţie turistică din lume