CFR Calatori anunta reduceri de pana la 56% la calatoriile cu Trenurile Zapezii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

CFR Calatori anunta reduceri de pana la 56% la calatoriile cu Trenurile Zapezii

 

CFR Calatori lanseaza oferta de calatorie Trenurile Zapezii 2014. Pasagerii vor beneficia, in perioada 1 februarie – 15 martie a.c., de reduceri tarifare atractive la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (Statiunea Straja), Piatra Neamt (Partia Cozla, Statiunea Durau).

Reducerile tarifare sunt urmatoarele:
•        25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare intr-una dintre statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov. Reducerea este valabila la trenurile din Anexa 1, de luni pana joi, la clasa a 2-a.
•        25% pentru calatoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei / Piatra Neamt / Petrosani. Reducerea este valabila  la trenurile din Anexa 2, de luni pana joi, la clasa a 2-a.
•        31% - 56% in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia - Brasov si retur.

Oferta este supusa unor termene si conditii, iar biletele la pret redus pot fi achizitionate direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, online de pe cfrCalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay, de la distribuitori autorizati (agentii de turism) sau prin rezervare telefonica, in ziua plecarii trenului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri CFR Calatori anunta reduceri de pana la 56% la calatoriile cu Trenurile Zapezii