România, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important târg de profil din Los Angeles

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important târg de profil din Los Angeles

Perfect Tour promovează România, ca destinaţie turistică inedită, la cel mai important târg de turism din sudul Californiei - Los Angeles Times Travel Show 2014.

Perfect Tour, unul dintre cei mai puternici şi mai importanţi touroperatori de pe piaţa româneasă, îşi continuă eforturile susţinute de promovare şi dezvoltare durabilă a turismului istoric şi de relaxare în România. Anul acesta, filiala nord-americană a Perfect Tour, cu sediul în Los Angeles, a participat, alături de Biroul de Turism al României din New York, la cea de-a 16-a ediţie a celui mai important târg de turism din sudul Californiei, Los Angeles Times Travel Show 2014 (LATTS), în perioada 17-19 ianuarie.

Strategia de promovare a României instrumentată de Perfect Tour pentru această ediţie a LATTS iese din tipare. Aceasta a fost construită în jurul mitului Dracula şi a Castelului Bran şi a fost susţinută de un motto cu o tentă de umor fin şi o conexiune directă în lumea filmului: “În România, we have more Dracula than all the bloody vampire movies în Hollywood”. Un alt vector al campaniei de promovare  a fost segmentul de turism balnear, susţinut de Gerovital, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti la nivel mondial. Iar Rezervaţia Delta Dunării, a doua deltă ca mărime din Europa, dar cel mai bine conservată, face şi ea parte din strategie. Aventurierii americani şi pasionaţii de pescuit sau vânătoare sunt invitaţi să descopere acest loc unic în lume, în cadrul unor sejururi premium, pe hoteluri plutitoare sau în unităţi de cazare de primă clasă.

Los Angeles Times Travel Show este organizat de una dintre cele mai prestigioase publicaţii din Statele Unite, Los Angeles Times, şi a avut loc, în perioada 17-19 ianuarie, la Los Angeles Convention Center. Acest târg de turism a reunit touroperatori de top, experţi în turism şi birouri de turism din întreagă lume.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri România, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important târg de profil din Los Angeles