Maia Morgenstern, Dan Puric si Duckadam vor promova turismul romanesc

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Maia Morgenstern, Dan Puric si Duckadam vor promova turismul romanesc

 

Maia Morgenstern, Dan Puric si Helmuth Duckadam vor promova turismul romanesc si vor fi numiti de autoritatile in domeniu, la sfarsitul lunii ianuarie, ambasadori ai turismului romanesc alaturi de alte personalitati, a declarat Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM si Turism.

"Pe data de 30 ianuarie, intr-un eveniment care va avea loc la hotelul Hilton din Bucuresti, mai multe personalitati vor fi numite ambasadori ai turismului romanesc si vor promova astfel Romania in baza unui parteneriat pe care il vom semna cu ei. Printre acestia se numara Maia Morgenstern, Dan Puric, Dumitru Prunariu, Dinu Sararu sau Constantin Chiriac, directorul teatrului din Sibiu", a spus Grapini, potrivit Mediafax.

Acestora li se vor adauga Octavian Bellu, Mariana Bitang, Nadia Comaneci, Helmuth Duckadam, Ovidiu Lipan Tandarica si naistul Nicolae Voiculet. Toti vor primi pasapoarte diplomatice.

"Ei vor promova Romania in baza unui parteneriat, iar noi le vom acorda titlul de ambasadori onorifici ai turismului. Fiecare va promova turismul romanesc la evenimentele din tara si strainatate la care va participa si vor merge si la targurile de turism din afara tarii", a aratat Grapini, mentionand ca "ambasadorii" nu vor fi remunerati.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Maia Morgenstern, Dan Puric si Duckadam vor promova turismul romanesc